Hardheidsmeter

De oppervlakte hardheid detecteren met een hardheidsmeter

Brutsaert Ingenieurs is een exclusieve vertegenwoordiger van NewSonic en Affri voor hardheidsmeters en biedt een uitgebreid assortiment hardheidsmeters aan die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

 

Met een hardheidsmeter kan de hardheid van een oppervlakte snel worden gedetecteerd. Afhankelijk van het type van de hardheidsmeter, is deze geschikt voor het meten van de materiaalhardheid van metaal, kunststof, rubber, etc.

Met een hardheidsmeter voor metalen kan staal, gietijzer, gereedschapsstaal, roestvrij staal, aluminium legeringen, geelkoper, brons en koper snel, precies en eenvoudig op oppervlakte hardheid getest worden. Testen kunnen worden uitvoeren met een minimale inspanning en met een maximale nauwkeurigheid. Of u nu in de metaalindustrie werkt, in de bouwsector of in een ander vakgebied waar materiaalhardheid van belang is, onze hardheidsmeters bieden de oplossing die u zoekt.

 

U zoekt een hardheidsmeter? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wij beschikken over een compleet verkoopprogramma apparatuur voor niet-destructief onderzoek en materiaaltesten, om u nog beter van dienst te zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.