Nieuws

Mentor Visual iQ VideoProbe
Mentor Visual iQ VideoProbe [18-08-2017]

De Mentor Visual iQ, de meest geperfectioneerde video-endoscoop, is uitgerust met tal van tools die u toelaten betere beslissingen te treffen in kritische gebieden en de productiviteit van uw inspecties te verbeteren.

 

Lees meer
XL Lv VideoProbe
XL Lv VideoProbe [22-08-2017]

 

Visuele Inspectie vanop afstand.

De video-endoscoop XL Lv van GE Measurement & Control solutions is uitermate geschikt voor een grote verscheidenheid aan endoscopie-toepassingen. Door zijn ergonomische vorm, robuuste behuizing en eenvoudige bediening is deze nieuwe video-endoscoop een gevestigde waarde voor de industrie.

Lees meer
Krautkrämer USM 36
Krautkrämer USM 36 [18-08-2017]

Het nieuwe, draagbare en universeel inzetbare, ultrasoon meettoestel van GE combineert een ergonomisch en robuust design met het grootste scherm in zijn categorie en levert uitzonderlijke UT-prestaties.

Lees meer
SREM Penetrantonderzoek
SREM Penetrantonderzoek [22-08-2017]

SREM Technologies biedt een volledig gamma voor penetrant en magnetisch scheuronderzoek aan onder de naam FLUXO.


Lees meer
Laagdiktemeter MiniTest 700
Laagdiktemeter MiniTest 700 [18-08-2017]

De toestellen uit de MiniTest 700-reeks werden ontworpen voor niet-destructieve laagdiktemetingen van niet-magnetische coatings (verf, plastic, zink, enz.) op ferromagnetische metalen (staal) en van isolerende lagen (lak, email, kunststof, enz.) op non- ferromagnetische metalen (aluminium, koper, roestvast staal).

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.