Krautkrämer USM 36

Nieuws > Krautkrämer USM 36 >

De Krautkrämer USM 36 werd ontwikkeld voor dagelijks gebruik in verschillende industriesectoren. Zowel voor lasinspectie en corrosiemeeting  in de energiesector en de petrochemie, voor gietwerk en smeedinspectie of voor diktemetingen in automotive, aerospace en metaalbewerking, alsook voor controle van speciale materialen.

Lasnaadonderzoek in de energiesector en de petrochemie

Slimme tools vereenvoudigen de analyse en het gebruik van kleuren op het overzichtelijk, ultraheldere beeldscherm (7 inch) levert tal van voordelen tijdens de lasinspectie:

• De curves en meetpoorten worden in verschillende kleuren weergegeven;

• De meldingen en alarmen komen in het rood;

• De A-scans kunnen in verschillende kleuren gezet worden om vergelijkingen mogelijk te maken;

• Kleurweergave van alle parameters voor de lokalisering van de fout, inclusief de afgelegde weg, de afstand, de diepte, enz.;

• Weergave van de sprongen met de gepatenteerde GE kleurcode voor de inspectie met hoektasters.

Nauwkeurige diktemeting in de auto-Industrie

De Krautkrämer USM 36 levert een precieze diktemeting, doordat de verschillen in afgelegde weg via de pieken van een meervoudechoreeks met grote nauwkeurigheid gemeten worden.

Corrosiemeting in de energiesector en de petrochemische industrie

Een corrosiemeting kan met zender/ontvanger (SE) tasters uitgevoerd worden. Zowel de diktemeeting als het echobeeld wordt geafficheerd zodat de grootste betrouwbaarheid gegarandeerd wordt. Een auto-freeze tool wordt gebruikt om de contacttijd op structuren  en componenten met hete oppervlaktes te minimaliseren.

Inspectie van smeedwerk

De functie “fantoomechodetectie” wordt gebruikt bij het controleren van fijnkorrelige, lange onderdelen, om de juiste foutmelding te krijgen en de fantoomecho’s te vermijden.

Inspectie van speciale materialen

De sterke blokgolfzender, als optie beschikbaar op de USM 36, levert een uitstekende penetratie op speciale materialen uit de aerospace en automotive industrie.

 

Brochure

Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.