Mentor Visual iQ+: de Mentor met veel meer

Nieuws > Mentor Visual iQ+: de Mentor met veel meer >

De Everest Mentor Visual iQ+ videoboroscoop is ontworpen met het oog op complexe inspectietoepassingen en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van beeldkwaliteit, 3D-meetmogelijkheden en workflow automatisering.

Deze industriële video-endoscoop met HD resolutie biedt on-demand metingen met de meest geavanceerde 3D-mogelijkheden, waardoor nauwkeurigere metingen vanaf grotere afstanden mogelijk zijn. De functie 3D Stitching combineert nu maximum 10 in plaats van 5 individuele beelden en overeenkomstige point clouds tot een groter beeld, waardoor het meten van grotere defecten over meerdere beelden mogelijk wordt en de mogelijkheid wordt geboden om de positie van defecten nauwkeurig te lokaliseren ten opzichte van een vast referentiepunt. En met de grotere verwerkingskracht van de MViQ+ gaat dit 2x sneller.

De Real3D™-meting combineert fully surfaced point cloud visualization, geavanceerde meetalgoritmen en een inzichtelijk 3D-oppervlaktemasker (Insightful 3D Surface Mask) om nauwkeurigere en herhaalbare meetbeslissingen mogelijk te maken. Kies uit Real3D Stereo of 3D Phased Measurement, waarmee on-demand metingen mogelijk zijn zonder dat u van tip hoeft te wisselen.

Maak gebruik van computervisie en computerondersteund leren om de consistentie en betrouwbaarheid van inspectietaken te verbeteren en de algehele kwaliteit van een inspectieresultaat te verhogen. Met de Mentor Visual iQ+ kunnen gebruikers analytische modellen uit meerdere bronnen gebruiken, zoals onze Gas Power-assistent en Blade Counter, door derden of eigen ontwikkelde analyses.

Blade Counter werd verbeterd. De versie 2.0 is sneller in te stellen, krachtiger en intuïtiever dan zijn voorganger. Met Blade Counter 2.0 herkent de MVIQ+ automatisch de schoepen in de gasturbine en volgt ze in realtime, ongeacht de positie en beweging van de sonde.

De TrueSight™ beeldsoftware biedt een combinatie van functies voor het vastleggen en verwerken van beelden met hoge resolutie, precisie-optica en een krachtig pakket eigen beeldtransformaties die worden gebruikt om betere beslissingen over visuele inspecties mogelijk te maken.

De reeks beeldtransformaties is opgenomen in de Pro versie en is beschikbaar voor MViQ+ Start en MViQ+ Enhance versies.

Deze POD SW (Probability of Detection) bevat het volgende : Adaptive Noise Reduction (ANR), Dark Boost, Distortion Correction, Inverse+, Variable High Dynamic Range (VHDR) en Color Saturation.

De MViQ+ wordt geleverd met InspectionWorks, een veilig en flexibel cloudgebaseerd inspectieplatform dat elk onderdeel van het niet-destructieve testen (NDO) integreert en gegevens omzet in nuttige intelligentie voor snellere en betere beslissingen:

Maak uw apparaten gereed: krijg toegang tot een gecentraliseerde cloudopslagplaats om het downloaden van MDI, ADR of media naar het apparaat mogelijk te maken.

Lanceer uw inspectieplan: voer uw inspectie uit met behulp van gestandaardiseerde sjablonen, mogelijk gemaakt door MDI (menugerichte inspecties).

Centraliseer uw gegevens: breng gegevens moeiteloos over voor uniforme toegang met behulp van Push2IW.

Maak gebruik van uw AI: krijg toegang tot uw of onze ADR-algoritmen om de verwerkingsefficiëntie te analyseren en te verhogen.

Software-updates: maak verbinding met het netwerk om op de hoogte te blijven van de nieuwste functies. Met uw gratis InspectionWorks-account kunt u vandaag nog aan de slag.

Om herhaalbare beeldopname van elke turbineschoep in elke fase mogelijk te maken, zorgen de bijgewerkte protocollen ervoor dat de MViQ+ videoboroscoop en de Rhinestahl FutureDrive NG+ turning tool tweerichtingscommunicatie kunnen uitvoeren. Eerdere vertraging bij het vastleggen van afbeeldingen kan soms fouten veroorzaken en onnodige wachttijd tussen het stoppen en het vastleggen van de afbeelding in beslag nemen. Nu worden consistente afbeeldingen in minder tijd geleverd.


De Mentor Visual iQ+ is beschikbaar in 3 versies:

MViQ+ START

Touch screen

40 GB gebruikersopslag

Menugerichte inspectie (MDI)

Vergelijkingsmeting

InspectionWorks Basic

Far Field audio

Proefperiode van 90 dagen Analytics

Gratis software-updates

MViQ+ ENHANCE

MViQ+ START, aangevuld met:

Verwisselbare sondes

80 GB gebruikersopslag

HD-beeldvorming

Turning Tool 2.0

1 jaar Analytics (Blade Counter 2.0, GasPower-assistentie)

 MViQ+ PRO

MViQ+ ENHANCE, aangevuld met:

160 GB gebruikersopslag

2 jaar Analytics (Blade Counter 2.0, GasPower-assistentie)

Alle opties voor de Probability of Detection Measurement (POD geavanceerde meetbundel)


Kies tussen Real3D Stereo, inclusief traditionele stereometing, en Real3D Phase measurement en selecteer vervolgens een van de twee Probability of Detection (POD)-meetbundels die standaard zijn opgenomen in MViQ+ PRO, maar kunnen worden toegevoegd aan MViQ+ START of MViQ+ ENHANCE en omvatten:

Variable high Dynamic Range, Adaptive Noise Reduction, Distortion Correction voor optische tipadapters met brede beeldhoek (FOV), DarkBoost, Inverse+, Color Saturation, Long Exposure, White Balance et image transformation presets.

POD basis meetbundel :

Probability of Detection pakket met beeldtransformaties.

3D Stitching

Overlay

Beschikbare meettypes: lengte, punt-tot-lijn, diepte, diepteprofiel, oppervlakte, hoek en multi-segment.

POD geavanceerde meetbundel :

POD basis meetbundel, aangevuld met:

Area Depth Profile.

Radius Gauge.

Blade Tip Clearance.

Surface Angle.

Measurement Plane.

Missing Corner.

Nieuwe meettypes (toekomstige ontwikkelingen).

 

Gebouwd met militaire duurzaamheid (MIL-STD) om de ontberingen van de industriële werkplek te weerstaan, kunt u erop vertrouwen dat uw Mentor Visual iQ+ videoboroscoop topprestaties levert, zelfs in de zwaarste omgevingsomstandigheden. Standaardconformiteit en classificaties: MIL-STD-810H; MIL-STD-461G; EMC : Groep 1;  Klasse B :  EN61326-1; KSC9832; KSC9835; Safety: UL/IEC/EN/CSA-C22.2:61010-1; UN/DOT 38.3 T1-T8; IEC62133; IP65 (gemonteerd).


Brochure


Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.